• PREKRŠAJNI SUD U PANČEVU: Osuđeno 30 lica na po 50.000 dinara zbog nepoštovanja policijskog časa

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Za sedam dana Prekršajni sud u Pančevu doneo je 30 osuđujućih presuda licima koja nisu poštovala  ograničenja kretanja – odnosno policijski čas.

    Portal 013info.rs saznaje da su izricane novčaane kazne uglavnom od oko 50.000 dinara, a među osuđenima su gotovo isključivo muškarci.

    Najmlađi ima 24 godine a najstariji 83 godine, a neki od njih su privođeni i tokom kasnih noćnih sati kada su se zatekli na javnom mestu.

    Za ovaj prekršaj u vanrednom stanju zaprećena je kazna i do 150.000 dinara, a u slučaju da ne budu plaćene po pravosnažnosti presuda ove kazne mogu biti pretvorene u zatvorske dane.

    Nadležnost Prekršajnog suda pored Pančeva proteže se i na opštine Kovin, Kovačica, Opovo i Alibunar.

    Lica koja prekrše naredbu o ograničenju kretanja i zateknu se u policijskom času bez dozvole na javnom prostoru policija privodi u Prekršajni sud gde im se po hitnom postupku sudi.

     

    (

     Za sedam dana Prekršajni sud u Panccevu doneo je 30 osuđujućih presuda licima koja nisu poštovala  ograničenja kretanja – odnosno policijski časa.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]