• PUTEVI SRBIJE: Svi srpski putevi su prohodni

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    JP „Putevi Srbije“ je saopštilo da su autoputevi i svi državni putevi prvog i drugog reda, kao i prilazi graničnim prelazima i planinskim centrima prohodni za saobraćaj.

     

    Trenutno je na snazi je III stepen angažovanja radne snage, mehanizacije i opreme koja je angažovana na čišćenju snega i leda kako bi obezbedili normalno odvijanje saobraćaja na mreži državnih puteva.

     

    – Naglašavamo da angažovanost mehanizacije, može biti i veća u slučajevima pojave elementarnih nepogoda i stepena njihove jačine, a putari su spremni da reaguju u skladu sa razvojem situacije na terenu, kažu iz Puteva Srbije.

     

    Zbog intenzivnih snežnih padavina, na pojedinim državnim putevima I i II reda na teritoriji Užica, Valjeva, Novog Pazara i Kruševca na snazi je obustava saobraćaja za teretna motorna vozila.

     

    – Skrećemo pažnju javnosti da veliki problem u odvijanju saobraćaja prave teretna vozila i šleperi i njihovi nesavesni vozači koji su na put krenuli bez zimske opreme odnosno sa letnjim i neispravnim pneumaticima, objašnjavaju oni.

     

    JP „Putevi Srbije“ apeluje na vozače da ne kreću na put bez zimske opreme i lanaca koji su obavezni u brdovitim i planinskim terenima, kao i da poštuju ograničenja brzine i istu prilagode uslovima na putu.

    JP Putevi Srbije je saopštilo da su autoputevi i svi državni putevi prvog i drugog reda, kao i prilazi graničnim prelazima i planinskim centrima prohodni za saobraćaj.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija