• PANČEVO: Kokoškom na Mariniku Tepić (FOTO+VIDEO)

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić danas je u Pančevu, ispred sedišta SNS, održala konferenciju za medije na kojoj je došlo do provokacija i incidenata.

    Naime, na mestu održavanja konferencije okupilo se par desetina protivnika politike ove stranke koji su neprestanim dobacivanjem i povicima ometali obraćanje Tepićeve novinarima.

    “Govori što si nervozna!”, “Gde je Novak Filipović”, “Ua Marinika”, čulo se od okupljenih. Posebno je zaparao uši komentar kako Marinika Tepić nije Pančevka nego je Rumunka rođena u Rumuniji.

    Obezbeđenje političarke moralo je telima da pravi štit oko nje, s obzirom na to da su prisutni bili veoma blizu. U jednom trenutku čovek, za koga su nam rekli da je došao iz Novog Sada, bacio je u pravcu Tepićeve kokošku.

    Marinika Tepić je ovom prilikom izjavila da su bakljade na krovovima u našem gradu organizovali i sprovodili članovi pre par dana uhapšene kriminalne grupe.

    Tepićeva je svoje tvrdnje ilustrovala fotografijama tvrdeći da je na njima izvesni Vladimir Grek koji je nedavno uhapšen, a koga je, kako je navela, sadašnji gradonačelnik, nekadašnji direktor Higijene zaposlio u ovom gradskom preduzeću, te da je u decembru 2020. godine dobio posao za stalno.

    Od povika okupljenih zaista je malo toga moglo da se čuje, a potpredsednica SSP je za sutra najavila konferenciju u stranačkim prostorijama.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić danas je u Pančevu, ispred sedišta SNS, održala konferenciju za medije na kojoj je došlo do provokacija i incidenata

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]