• Pančevo i ove godine deli besplatna dečja auto-sedišta

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pozivaju se roditelji ili staratelji sa teritorije grada Pančeva čija su deca rođena drugoj polovini 2019. godini i u 2020. godini  (od 01.07.2019.godine do 31.12.2020.), da podnesu zahtev za dodelu besplatnih dečijih auto-sedišta za putnička vozila.

    Kriterijumi za dodelu besplatnih dečijih autosedišta:

    1. Prebivalište roditelja ili staratelja na teritoriji grada Pančeva;

    2. Posedovanje putničkog motornog vozila u vlasništvu jednog od roditelja ili staratelja.

    Potrebna dokumentacija koja se prilaže prilikom podnošenja zahteva:

    1. Popunjen obrazac zahteva (prijavni formular)

    2. Dokaz o prebivalištu roditelja/staratelja na teritoriji grada Pančeva (fotokopija lične karte sa adresom prebivališta ili očitana lična karta ili potvrda o prebivalištu);

    3. Dokaz o posedovanju putničkog motornog vozila u vlasništvu jednog od roditelja ili staratelja (očitana saobraćajna dozvola vozila ili overeni kupoprodajni ugovor za vozilo);

    4. Izvod iz matične knjige rođenih za dete (fotokopija), odnosno izvodi iz matične knjige rođenih za svu decu ukoliko roditelj/roditelji imaju tri i više dece (fotokopije izvoda);

    5. Dokaz na osnovu kojeg se ostvaruje status samohranog roditelja (izvod iz matične knjige umrlih za drugog roditelja, dokaz o poveravanju deteta jednom roditelju nakon razvoda braka, odluka suda o vršenju roditeljskog prava i sl.)

    6. Izjava i Saglasnost za obradu podataka o ličnosti (dato u prilogu – Obrazac 1 i Obrazac 2)

    Dodatne informacije

    Obrazac zahteva (prijavni formular) i izjave (Obrazac 1 i Obrazac 2) se mogu preuzeti na pisarnici Gradske uprave grada Pančeva (šalteri 1 ili 2) ili sa zvanične internet prezentacije grada Pančeva (www.pancevo.rs )Konkursi i javni pozivi).

    Popunjen obrazac zahteva (prijavni formular) sa pratećom potrebnom dokumentacijom i potpisanom izjavom se predaje na pisarnici Gradske uprave grada Pančeva ili putem pošte na adresu Grad Pančevo, Gradska uprava, ulica Trg kralja Petra I br. 2-4, Pančevo, sa naznakom Prijava na javni poziv za dodelu besplatnih autosedišta za decu, Komitetu za bezbednost saobraćaja grada Pančeva, koji će vršiti proveru dokumentacije i rangiranje pristiglih zahteva.

    Javni poziv će biti objavljen na zvaničnoj internet prezentaciji grada Pančeva (www.pancevo.rs).

    Rok za podnošenje zahteva je 10 dana od dana objavljivanja poziva na zvaničnoj internet prezentaciji grada Pančeva (www.pancevo.rs).

    Neblagovremeni, nepotpuni i zahtevi koji ne ispunjavaju tražene uslove neće biti razmatrani.

    Odluka o dodeli besplatnih autosedišta biće doneta na osnovu redosleda pristiglih prijava, a u slučaju da je broj blagovremenih i urednih prijava veći od broja raspoloživih autosedišta, prednost će imati samohrani roditelji i roditelji sa troje i više dece.

    Izabrani roditelji/staratelji biće obavešteni o datumu online obuke za pravilno korišćenje dečijih autosedišta, nakon koje će se vršiti podela istih. Online obuka biće organizovana zbog trenutne epidemiološke situacija izazvane virusom COVID – 19.

    Pozivaju se roditelji ili staratelji sa teritorije grada Pančeva čija su deca rođena drugoj polovini 2019. godini i u 2020. godini  (od 01.07.2019.godine do 31.12.2020.), da podnesu zahtev za dodelu besplatnih dečijih auto-sedišta za putnička vozila.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]