• PANČEVO: Železničar spreman za nastavak prvenstva

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U subotu počinje prolećni deo fudbalskog prvenstva u Prvoj ligi Srbije. Železničar iz Pančeva sa mnogo novih igrača i novim trenerom dočekuje lidera na tabeli ekipu Radničkog iz Kragujevca:

     Debitant u Prvoj ligi Srbije jesenji deo prvenstva je odigrao u promenljivoj formi i nalazi se u opasnoj zoni, jer iz lige ispada čak 8 klubova. Da bi izborili opstanak, tokom zime fudbaleri su ozbiljno radili skoro bez odmora, a imali su  i desetodnevne pripreme u Stanišićima. Na prijateljskim utakmicama su pokazali da treba očekivati u nastavku prvenstva mnogo bolje rezultate, a jedan od najmlađih Petar Stanić zadovoljan je atmosferom u ekipi:

    –         Pripreme su prošle prema očekivanju.Zadovoljni smo i ostvarenim rezultatima i treninzima. U subotu nam dolazi trenutno najbolja ekipa u ligi i uvek je to prvo kolo ne baš presudno , ali je jako važno početi dobro- ističe Stanić.

    Pored iskusnih bivših fudbalera Partizana i Crvene Zvezde, Mihajlova i Sikimića, ekipu je preuzeo i nov trener  Dragan Aničić koji ulogu favorita u subotnjem meču prepušta iskusnijim gostima iz Kragujevca:

    –         Mi pokušavamo da napravimo jedan naš sistem igre i da budemo prepoznatljivi po tome. Tek smo na početku, ali sigorno da postoji jedan veliki prostor za napredak i to će te videti u toku prvenstva.Naš cilj je da sad obezbedimo opstanak u ligi, a sledeće godine da više o tome ne brinemo- kaže- Aničić.

     Utakmica se igra na sportskom centru „Mladost”u subotu  od 13,00 časova i fudbaleri  i stručni štab ističu da im je jedino žao što će ovu značajnu utakmicu igrati bez prisustva publike, jer bi im njihova pomoć u ovom trenutku značila veoma mnogo.

    U subotu počinje prolećni deo fudbalskog prvenstva u Prvoj ligi Srbije. Železničar iz Pančeva sa mnogo novih igrača i novim trenerom dočekuje lidera na tabeli ekipu Radničkog iz Kragujevca:

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]