• Pančevo osamnaesti put ugostilo bajkere (FOTO)

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Sinoćnim rok koncertom završen je 18. Moto skup u Pančevu, Prethodno je, oko 17 sati, nekoliko stotina motociklista prodefilovalo kroz naš grad. 

    Bajkerski vikend u Pančevu počeo je u petak. Okupili su se na keju kod mosta ljubitelji dvotočkaša iz više zemalja, napravili svoj kamp i dva dana se družili sa Pančevcima. Ljubitelji dvotočkaša su, kao i uvek, doneli u naš grad rokenrol, te su naši sugrađani mogli dva dana da uživaju u svirkama na velikoj bini koju je organizator Moto klub „Coyote“ postavio u zaleđu Doma vojske. U dva dana čuli smo šest bendova. Na svu sreću kiša, iako je pretila, nije uspela, kao prošle godine, da pokvari ovaj događaj.

     

     

    A kiša je počela da pada u subotu tačno u 17 sati za kada je bio najavljen početak defilea. Ipak, brzo se predomislila, pa je povorka motocikala pošla od kampa, smeštenog na keju, prošla ulicom Svetozara Miletića, zatim pored Crkve sa dva tornja ulicom Dimitrija Tucovića i Petra Aračića skrenula u glavnu ulicu – Vojvode Radomira Putnika. Bajkeri su se zatim prošli ulicom Miloša Obrenovića, Prvomajskom, Žarka Zrenjanina, Radomira Putnika Petra Aračića i Braće Jovanovića i između zgrada ušli u staro gradsko jezgro. Zadržali su se na kratko ispred kafića „Perla“, a zatim vratili kamp.

     

     

    Nakon defilea usledile su čuvene bajkerske igrice, ove godine osiromašene za vodene igre. Organizatori su zbog hladnog vremena odustali od ovog dela. Bajkeri su, kao i publika, imali priliku uživaju u neobičnim veštinama učesnika.

     

     

     

    Veče se završilo nemilosrdnim „prženjem“ tri benda.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Sinoćnim rok koncertom završen je 18. Moto skup u Pančevu, Prethodno je, oko 17 sati, nekoliko stotina motociklista prodefilovalo kroz naš grad. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]