• JUTARNJE VESTI ZA UTORAK 1. AVGUST: Poslednjeg dana jula u Pančevu rođeno mnogo beba. Neka tako bude i u avgustu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Dobro jutro. Danas je utorak 1. avgust. U pančevačkom porodilištu juče je rođeno čak sedam beba – četiri dečaka i tri devojčice.

    U Pančevu će danas biti sunčano i veoma toplo. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura biće 23, najviša 36 stepeni Celzijusa.

    Dalјi porast temperature vazduha može usloviti pojačanje tegoba kod većine hroničnih bolesnika i zbog toga im se savetuje opreznost. Kod meteoropata su mogući glavobolјa, iscrplјenost i poremećaja sna. Preporučuje se izbegavanje boravka na otvorenom u najtoplijem delu dana, primena adekvatne zaštite od UV zračenja, kao i smanjenje fizičkih napora.

    Lekari pančevačke Hitne pomoći u toku noći su obavili 12 kućnih poseta, a 40 pacijenata je pomoć potražilo u ambulanti ove službe.

    Zbog planiranih radova na mreži danas će bez struje biti potrošači u Pančevu.

    Pančevo

    9.00 -12,00 Dimitrija Tucovića, od U. Predića do J. Maksina, Jove Maksina, od Karađorđeve do D. Tucovića, Karađorđeva, od U.Predića do M. Pupina, Mihajla Pupina, od Karađorđeve do D. Tucovića.

     

    Dobro jutro. Danas je utorak 1. avgust. U Pančevu će danas biti sunčano i veoma toplo.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    Vremenska prognoza za sredu, 24. april

    Sa Jadrana stiže nova oblačnost. Pre podne će doneti kišu zapadu zemlje, a zatim i ostalim predelima. Biće i pljuskova praćenih grmljavinom. Krajem dana stiže hladniji vazduh sa severozapada, […]