• PANČEVO: Za 32 pedagoška asistenta 50 prijavljenih – odluka polovinom septembra

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Evropska unija pomagaće ovoj školskoj godini da pančevački učenici ne napuštaju prerano školovanje. Projekat “Uz malu pomoć prijatelja” podrazumeva i angažovanje pedagodiških asistenata koji će raditi sa učenicima u 10 škola na teritoriji Grada Pančeva. Tokom leta bio je i javni konkurs za 32 pedagoška asistenta a kako kaže članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje Tatjana Božić “pristiglo je oko 50 prijava”.

    – Ove nedelje otvorićemo sve prijave i proveriti da li je dokumentacija potpuna. Svi koji su konkurisali a imaju potpunu dokumentaciju biće pozvani na razgovor. Sa školama je dogovoreno da do 20. avgusta dostave konkretan spisak potreba na osnovu kojih bi se znalo kakva vrsta pomoći u kojoj školi treba. Do polovine septembra znaće se ko je, u kojoj školi i za šta, angažovan. A njihov posao počinje inače prema projektu tek u novembru, objasnila je Tatjana Božić.

    Evropska unija pomagaće ovoj školskoj godini da pančevački učenici ne napuštaju prerano školovanje. Projekat “Uz malu pomoć prijatelja” podrazumeva i angažovanje pedagodiških asistenata koji će raditi sa učenicima u 10 škola na teritoriji Grada Pančeva. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo