• RUKOMET: Ubedljiv poraz pančevačkog Dinama u Lisabonu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Lisabonska Benfika porazila je rukometaše pančevačkog Dinama u prvoj utakmici prve runde EHF kupa rezultatom 39:20 (21:9). Pred oko 700 gledalaca u dvorani Luz 2, Benfika je utakmicu počela snažno, 

    povela sa 8:2, a kasnije samo uvećavala prednost.

    DInamo je na ovo gostovanje otputovao bez golmana Dušana Petrovića i Branka Radanovića, a trener Ivan Petković je svestan da je Benfika suviše jak protivnik u ovom trenutku, želeo da odmori igrače koji su izneli pobedu protiv Vojvodine.

    -Kao što sam rekao u najavi utakmice, šansu ću pružiti igračima koji nemaju dovoljan broj minuta provedenih na terenu u dosadašnjim utakmicama. Želim da se uverim koliko oni mogu da pruže u nastavku SEHA lige, izjavio je trener Ivan Petković za sajt RK Dinamo.

    Žujović 1, Pilipović 6, Bunjevčević 2, Stojanović 2, Sl. Dimitrić, Jelić, Jovanović 4, Jandić, Distol, Terzić, Barudžić 3, St. Dimitrić, Slavuljica 2, Radovanović, Banduka, Šaponjić. Trener: Ivan Petković.

    Revanš meč igra se danas od 18 sati, takođe u Lisabonu.

     

    Lisabonska Benfika porazila je rukometaše pančevačkog Dinama u prvoj utakmici prve runde EHF kupa rezultatom 39:20 (21:9).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport