• JUTARNJE VESTI ZA UTORAK, 19. SEPTEMBAR: U Pančevu juče rođeno sedam beba

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Dobro jutro. Danas je utorak, 19. septembar. U Pančevu će danas pre podne biti sunčano, od podne umereno do potpuno oblačno, kasno posle podne i uveče moguća kiša i pljuskovi s grmljavinom. Jutarnja temperatura biće oko 14, a najviša dnevna oko 26 stepeni.

    Pogledajte kakva je prognoza meteorologa sa sajta weather.com.

     

    Biometeorološke prilike nepovolјno će uticati na astmatičare, reumatičare, kao i na osobe sa cerebrovaskularnim obolјenjima. Uobičajene meteoropatske reakcije mogu biti izražene u jačoj formi.

    U pančevačkom porodilištu juče je rođeno sedam beba, četiri devojčice i tri dečaka.

    Lekari Hitne pomoći su tokom noći obavili osam kućnih poseta, dok je 42 pacijenta pomoć potražilo u ambulanti ove službe.

    Zbog planiranih radova na električnoj mreži danas će bez struje biti potrošačiu Opovu, Devojačkom Bunari, Glogonju i Padini.

    Opovo

    09:00-14:30 Deo mesta od ul. B. Jedinstva i do centra ka Barandi i Čenti,kao i ulice 2. Oktobar, Groblјanska, M. Gorkog od Šumske do B. Jedinstva, Slatinska od M. Gorkog do Groblјanke, B. Radičevića do 2. Oktobra do kraja ka Barandi i Šumska od M. Gorkog do kraja ka Barandi.

    Devojački Bunar

    08:30-13:00 Celo naselje

    Glogonj

    09:00-13:30 Utrinska, Partizanska od Oslobođenja do Tamiške, Tamiška od 29. Novembra do Utrinske.

    Padina

    09:00-13:00 Zadružna, 7. Jula, K. Marksa, V. Karadžića, Vojvođanska i Lovačka, Kao i delovi ulica 2. Oktobra, Masarikove Hvjezdoslavove i M. Pijade.

    Dobro jutro. Danas je utorak, 19. septembar. U Pančevu će danas pre podne biti sunčano

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    U sredu deo Pančeva bez vode

    Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u sredu, 17. aprila, bez vode će ostati sledeće ulice: Nadežde Petrović, Gorana Kovačića, Jovana Bjelića i Dušana Petrovića Šaneta od Radivoja […]