• KRISTINA MIK IZ BANATSKOG NOVOG SELA OSVOJILA JE NAGRADE NA DVA FESTIVALA

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Mlada Kristina Mik iz Banatskog Novog Sela počela je da se bavi pevanjem u 11. godini. Tada se i upisala u Muzičku školu „Jovan Bandur“ iz Pančeva, odsek za klavir. Učestvovala je četiri puta za redom na dečijim festivalima i osvajala druga mesta. Ove godine je osvojila treću nagradu na Velikom Festivalu Folklora Rumuna iz Vojvodine u Sutjesci i drugu nagradu na Festivalu zabavne muzike „Raspevana mladost“ u Uzdinu. Učestvovala je i na Festivalu romansi i starogradskih pesama, koji je za nju bio vrlo impresivan. Kristina se bavi i komponovanjem pop muzike a nakon završetka Ekonomske škole u Alibunaru želi da nastavi da studira kao i da komponuje pesme koje će sama pevati.

    Mlada Kristina Mik iz Banatskog Novog Sela počela je da se bavi pevanjem u 11. godini. Tada se i upisala u Muzičku školu „Jovan Bandur“ iz Pančeva, odsek za klavir.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Manje oblaka uz više temperature – do 17 stepeni

    Oblaci se razilaze i tokom dana se očekuje više sunca. Na jugu i jugoistoku zemlje je moguća slaba kiša, a na planinama ponovo sneg. U ostalim krajevima sunčano, uz malo oblaka. Jutarnja […]