• APELACIONI SUD UKINUO PRESUDU: Bivšem predsedniku opštine Alibunar će se ponovo suditi

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

     

    Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je drugostepenu presudu bivšem predsedniku opštine Alibunar Danijelu Kišmartonu i predmet vratio nižestepenom sudu na ponovno suđenje. Posle žalbi tužilaštva i advokata okrivljenog Apelacioni sud u Beogradu odlučivao je tokom septembra u trećem stepenu i utvrdio da je žalba branioca osnovana jer je sud prilikom odlučivanja u drugom stepenu donoseći presudu učinio bitne povrede odredaba krivičnog postupka.

    Ukinutom presudom Danijel Kišmarton je bio osuđen na 6 godina zatvora za događaje iz 2010. i 2011. godine kada je bio predsednik opštine Alibunar. Tada je bio osuđen za produženo krivično delo zloupotrebe službenog položaja a deo presude bio je i da novčano obešteti opštinu Alibunar.   

     

     

    Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je drugostepenu presudu bivšem predsedniku opštine Alibunar Danijelu Kišmartonu i predmet vratio nižestepenom sudu na ponovno suđenje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]