• U OSNOVNOJ ŠKOLI U UZDINU BROJ UČENIKA SE NE SMANJUJE

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U osnovnoj školi „Sveti George“ u Uzdinu broj učenika je od prilike isti kao i unazad nekoliko godina, kako je napomenuo direktor škole Oktavijan Krecu, što sve čini da i broj odeljenja ostane i nadalje. Vaspitno obrazovni rad odvija se u okviru 16 odeljenja, među kojima su 8 na rumunskom jeziku i isto toliko na srpskom, sa ukupnim brojem od 171 učenika. U ovoj školi koja se nalazi u etnički mešovitoj sredini, nastava nije stručno zastupljena po važećem zakonu kod nekoliko predmeta. U ovu kategoriju spadaju predmeti: matematika, fizika, tehničko obrazovanje i delimično nastava engleskog jezika, zaključio je direktor Krecu.

    U osnovnoj školi „Sveti George“ u Uzdinu broj učenika je od prilike isti kao i unazad nekoliko godina, kako je napomenuo direktor škole Oktavijan Krecu, što sve čini da i broj odeljenja ostane i nadalje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]