• PANČEVO: Higijena pronašla 8,5 miliona dinara za solidarnu pomoć zaposlenima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

     

    Gradsko veće prihvatilo je 4. izmenu plana poslovanja JKP “Higijene” za 2017. godinu. Formalno Higijene planira da konto ostalih prihoda poveća za 8.561.055 dinara a povećavaju se i ostalih rashodi po osnovu zarada, naknada zarada i ostalih ličnih rashoda, za samo 55 dinara manje od iznosa uvećanja.

    Suštinski i Higijena je uspela da pronađe “unutrašnje rezerve” u ovogodišnjem poslovanju da bi zaposlenima bilo isplaćena solidarna socijalna pomoć. Kako se navodi ovih nešto više od 8,5 miliona dinara planiran je upravo za isplatu pomoći radnicima i njihovim porodica.

    Pančevo ima 16 gradskih preduzeća. Do sada je u više preduzeća pomoć od 22.600 dinara već isplaćena. Osnov za isplatu ove pomoći je aneks posebnog kolektivnog ugovora koji važi za komunalnu privredu u čitavoj Srbiji.

    Higijena je uspela da pronađe “unutrašnje rezerve” u ovogodišnjem poslovanju 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]