• Turistička organizacija Pančeva dobila gradski ponton i 3 miliona dinara da ga unapredi

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Odlukom Gradskog veća Turistička organizacija Pančeva dobila je na korišćenje gradski ponton na Tamišu. Savremenu i vrednu plutajući platformu, binu za koncerte na reci, Pančevo je dobilo kroz realizaciju projekta prekogranične saradnje „Rokenriver“, projekat koji je realizovan sa partnerima iz Rumunije uz sredstva iz fondova EU.

    Nedavno nadstrešnica ove bine na reci prosleđena je na upotrebu i sada je u bašti Doma omladine.

    Gradsko veće na istoj sednici odredilo je Turističku organizaciju Pančevo za nosioca posla po Ugovoru o korišćenju bespovratnih sredstava dobijenih za sufinansiranje projekata od značaja za razvoj turističkog potencijala Vojvodine. Preko ovog konkursa od pokrajine je dobijeno 2,1 miliona dinara za unpređenje pontona na Tamišu. Grad Pančevo iz budžeta sufinansirati ovo unapređenje sa još 950.000 dinara.

    Savremenu i vrednu plutajući platformu, binu za koncerte na reci, Pančevo je dobilo kroz realizaciju projekta prekogranične saradnje „Rokenriver“, projekat koji je realizovan sa partnerima iz Rumunije uz sredstva iz fondova EU. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]