• Banatsko Novo Selo: najava dešavanja za predstojeću nedelju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Utorak

    Prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog davanja krvi u Ban. Novom Selu zakazana je za utorak, 30. januar, u prostorijama Mesne zajednice, u periodu od 8.00 do 10.00 sati.

    Sreda

    Projekcija filma „Podunavski Nemci u južnom Banatu“ uslediće u sredu, 31. januara, sa početkom u 19 časova, u Domu kulture. Nakon toga – tribina, tj. razgovor sa rediteljem filma, Pančevcem Ivanom Rakidžićem.

    Subota

    KK BNS igraće u subotu, 3. februara, protiv KK Vojka u novoseljanskoj Hali sportova. Vreme početka utakmice trenutno nije sigurno, ali očekuje se da to bude od 17h.

    Nedelja 

    Prvenstvo Vojvodine – pionirke (2017/2018) biće u nedelju, 4. februara, u Hali sportova u Ban. Novom Selu. Utakmica OK BNS-OK Subotica počeće u 13h.

     

    Projekcija filma „Podunavski Nemci u južnom Banatu“ uslediće u sredu, 31. januara

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]