• ATLETIKA: Dve medalje za juniore Dinama na Prvenstvu Srbije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Takmičari Atletskog kluba „Dinamo“ osvojili su dve medalje na Juniorskom prvenstvu Srbije koje je proteklog vikenda održano u Beogradu. Štafeta 4×400 metara (Mihajlov, Mitrić, Stevšić,Božanić) je osvojila drugo mesto i srebrnu medalju, a Ivan Božanić je u trcu na 400 metara bio treći i doneo bronzanu medalju istrčavši novi lični rekord na ovoj distanci, 51,43 s.

    Najbolji mlađi junior u Srbiji, Stefan Mihajlov, u konkurenciji atletičara starijih od sebe je osvojio četvrto mesto na 60 i 200 metara postigavši pri tom nove lične rekorde: 7,25 s i 23,70s. Štafeta 4×200 metara je bila takođe četvrta.

    – Dinamo je nastupio bez gotovo cele ženske ekipe, kao i bez nekolicine muškaraca koji su bili standardni članovi ekipe u ove štafete. Nažalost, epidemija gripa nama je bila velika prepreka za osvajanje još nekoliko medalja, ali zdravlje dece je ipak na prvom mestu, rekao nam je trener AK Dinamo, Ljupčo Cvetkoski.

     

    Takmičari Atletskog kluba „Dinamo“ osvojili su dve medalje na Juniorskom prvenstvu Srbije koje je proteklog vikenda održano u Beogradu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]