Asovi za decu

Pančevo, Pet, 22/04/2016 - 20:11

Zvezde srpskog fudbala igraju za decu obolelu od raka

 

 

24. maja 2016.  u 20h na stadionu Partizana u Beogradu održaće se humanitarni meč fudbalskih zvezda pod imenom “Asovi za decu”.

Prvu humanitarnu All-Stars utakmicu odganizuju Jovana SimićEXIT fondacija i Nacionalno udruženja roditelja dece obolele od raka - NURDOR, uz podršku FK PartizanaFK Crvena Zvezda.

 Timove će činiti najveće zvezde srpskog fudbala, Predrag Mijatović, Mateja Kežman, Nikola Žigić, Milan Lane Jovanović, Dragan Mladenović, Ivica Kralj, Saša Ilić, Raća Petrović, Perica Ognjenović, Željko Brkić, Lola Smiljanić, Mladen Krstajić, Albert Nađ, Goran Bunjevčević, Mihajlo Pjanović, Nemanja Rnić, Đorđe Pantić, Mirko Poledica, Radiša Ilić, Ivan Tomić, Milivoje Ćirković, Bojan Đorđić, Goran Plavi Stevanović, Darko Tešović, Nikola Lazetić, Milivoje Ćirković i Darko Ljubojević, Milan Biševac, Goran Drulić, Milovan Rajevac, Nenad Lalatović i Slavoljub Đorđević. a predvodiće ih proslavljeni treneri Bora Milutinović i Radomir Antić.

 

Od  27. Aprila ulaznice će se naći u pretprodaki i moći će da se kupe putem prodajne mreže Gigs Tix: knjižare Vulkan širom Srbije, Mikser House u Beogradu, Pariski magazin u Novom Sadu i online preko www.gigstix.com, kao i na prodajnim mestima Ticketline, a biće dostupne i na blagajnama FK Partizan, uoči samog događaja. Ulaznice za Sever i Jug će koštati 300 dinara, a za Istok i Zapad 500 dinara.

 Prihod od prodaje ulaznica je namenjen izgradnji dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

Zašto baš dečji hemato – onkološki centar u Nišu?

Uslovi lečenja dece koja su onkološki pacijenti u bolnici u Nišu mnogo su lošiji u odnosu na ostale klinike u Srbiji. Nedovoljno smeštajnih kapaciteta, nezadovoljavajući higijenski i tehnički standardi, neadekvatan prostor za kvalitetno provođenje slobodnog vremena dece, nemogućnost da deca primaju radio terapiju, već se upućuju na dalje lečenje u Beograd su samo od nekih problema sa kojima se deca svakodnevno suočavaju. Projektom izgradnje dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu, deca će dobiti lečenje po najvišim smeštajnim, higijenskim i medicinskim standardima, što značajno olakšava njihov boravak i boravak njihovih roditelja u bolnici, kao i šanse za izlečenje. Više o detaljima projekta na ovom linku. Svi koji žele da pomognu izgradnju novog niškog hemato-onkološkog odeljenja već danas, mogu to učiniti slanjem SMS-a na broj 1150.

 

Pogledajte gde će Radomir Antić, Bora Milutinović, Miroslav Radoman, Mladen Krstajić i Boris Vrhovac biti 24. maja:https://www.youtube.com/channel/UCiVB4-ESTljiHcMmrbFfk9w

 

 Marketing

Najnovije vesti