• Akcija pravljenja kućica „Jedna kućica više- jedan život više“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Društvo pijatelja životinja „Ljubimci“ treću godinu za redom organizuje akciju pravljenja privremenih kućica za napuštene i gradske pse i mačke „Jedna kućica više- jedan život više“. Akcija će biti održana u nedelju, 22. januara u holu Gradske uprave od 14 časova.

    Ova, sada već tradicionalna akcija naročito je važna u hladnim zimskim danima kada temperature padaju i ispod minus deset stepeni i kada jedan ovakav privremeni objekat može zaista da spasi život nekoj napuštenoj životinji. Do sada je u organizaciji Ljubimaca napravljeno i postavljeno nekoliko desetina kućica u gradu i na taj način su zbrinuti brojni pse i mačke.

     

    Svi zainteresovani građani mogu da dođu u periodu od 14-17 časova i pomognu u pravljenju ovih kućica od kartona, stiropora, najlona i selotejpa, a takođe se pozivaju svi oni koji žele da podrže ovu akciju da doniraju nešto od potrebnog materijala ili sredstva za njihovu nabavku.

    Kontakt telefon je 064 217 4880, a mogu nas kontaktirati i preko Fejsbuk stranice Napuštene životinje Pančevo.

    Društvo pijatelja životinja „Ljubimci“ treću godinu za redom organizuje akciju pravljenja privremenih kućica za napuštene i gradske pse i mačke „Jedna kućica više- jedan život više“. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo