• AKCIJA „SREDI ME“: Uredimo park u Ulici Petra Aračića

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Budi muško klub Pančevo organizuje ekološku akciju „Sredi me“ 15. septembra 2017. godine, tokom koje će aktivisti/kinje raditi na uređenju zelenih površina i pratećih objekata u parku koji se nalazi u ulici Generala Petra Aračića 2c u Pančevu. Volonterska akcija se realizuje u partnerstvu sa udruženjem građana “Connecting people” iz Pančeva kroz program Mladi su zakon koji realizuje Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

     

    Akcija “Sredi me” ima za cilj da promoviše zdrav život dece, druženje i fizičku aktivnost kroz igru kao i ljubav prema sopstvenom gradu i okolini.

    Tokom akcije Budi muško aktivisti i aktivistkinje radiće na:

    1. Uređenju zelenih površina (čišćenje, sađenje sadnica cveća)
    2. Farbanju pomoćnih objekata
    3. Zameni ljuljaški
    4. Uređenju betonskog terena
    5. Oslikavanju parka sa raznim dečijim motivima da bi ceo park bio veseliji i prijatniji za igru

     

    – Ovom prilikom vas pozivamo da nam se priključite (popunjavanjem formulara na sledećem linku i da zajedno sa nama tog dana, 15. septembra doprinesete uređenju parka, kaže se u sapštenju Budi muško kluba.

     

    “Budi muško klub” Pančevo

    Budi muško klub Pančevo osnovan je 2014. godine. Klub za cilj ima borbu protiv nasilja, promovisanje ravnopravnosti i poboljšanje uslova za život u lokalnoj zajednici.

     

    “Connecting people”

    Udruženje „Connecting People“ je udruženje mladih iz Pančeva, osnovano u aprilu 2013. godine, s idejom da kreira mogućnosti kroz koje će mladi ostvariti svoje potencijale, kako bi kroz proaktivan pristup podsticali pozitivne promene u okruženju.

     

    Udruženje radi na afirmaciji vrednosti omladinskog aktivizma i volonterizma, afirmaciji preduzetništva, isticanju važnosti i jačanju koncepta celoživotnog učenja u društvu, promovisanju značenja kreativnih industrija za razvoj zajednice, razvijanju i promovisanju kulturoloških vrednosti i ostvarivanju ravnopravnosti među polovima.

    Budi muško klub Pančevo organizuje ekološku akciju „Sredi me“ 15. septembra 2017. godine, tokom koje će aktivisti/kinje raditi na uređenju zelenih površina i pratećih objekata u parku koji se nalazi u ulici Generala Petra Aračića 2c u PančevuVolonterska akcija se realizuje u partnerstvu sa udruženjem građana “Connecting people” iz Pančeva kroz program Mladi su zakon koji realizuje Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo