Društvo

Beograđanka nova zamenica načelnice Gradske uprave Pančeva

Pančevo, Pet, 13/09/2019 - 05:18
Vladimir Đoković


Gradsko veće Pančeva posle sprovedenog javnog konkursa donelo je rešenje o postavljenju Borislave Vujanović iz Beograda za zamenicu načelnice Gradske uprave Pančevo. Nova zamenica jedina se prijavila na javni konkurs koji je raspisan za popunu ovog značajnog rukovodećeg radnom mesta u Gradskoj upravi Pančeva.  Mandat na ovom radnom mestu je pet godina.

Borislava Vujanović je diplomirana pravnica, koja je podnela blagovremenu, dopuštenu, razumljivu i potpunu prijavu – i priložila sve potrebne dokaze predviđene javnim konkursom, konstatovano je.

Iako je izborna komisija pozvala Borislavu da izborni postupak bude sproveden 17. septembra, sve je ubrzano jer je kandidatkinja zatražila da se sprovede 12. septembra – dan pred Skupštinu grada Pančeva koja se održava 13. septembra – pa je brže bolje ova formalnosti i učinjena 12. septembra, navodi se u dokumentu objavljenom na sajtu Grada Pančeva.

Na ovom brže-bolje sprovedenom ispitivanju Borislava Vujanović dobila je dobre ocene, pa je sa prosečnom ocenom tri – predložena da sa uspehom može obvljati posao zamenika šefa gradske uprave Pančeva.

Istog dana, 12. septembra, Gradsko veće je čitav proces potvrdilo, odobrilo, verifikovalo.

Vujanović će raditi na mestu koje je ostalo upražnjeno posle ostavke Danijele Raketić. Bivše zamenica načelnika gradske uprave Pančevo gotovo godinu i po dana radila je sama posao jer Gradska uprava Pančeva nije imala načelnik. Čim je dobila načelnika podnela je ostavku. A sada je po lagano ubrzanom postupku  - popunjeno i mesto sa koga se ona otkazala.
MarketingNajnovije vesti