Društvo

Bolnica odlučila da nabavlja meso od SZTR Đurđević iz Subotišta-Pećinaca

Pančevo, Uto, 12/11/2019 - 23:17
Vladimir Đoković


Opšta bolnica Pančevo na tenderu je donela odluku da pileće, juneće i svinjsko meso i mesne prerađevine nabavlja od Samostalne zanatsko trgovinske radnje Đurđević iz Subotišta, kod Pećinaca.

Procenjena vrednost javne nabavke bila je 9,5 miliona dinara, dok je za partiju – deo mesne prerađevine bio 2,44 miliona dinara.

Bile su dve ponude za isporuku prerađevina, a odbijena je ponuda SZTR Lola iz Smedereva jer je bila 2,53 miliona dinara njen iznos prelazio iznos procene javne nabavke.

Pobednici iz Pećinaca prerađevine će isporučivati za 2,44 miliona dinara bez PDV-a.

Za partiju 2, juneće i svinjsko meso, bile su ponude istih konkurenata iz Pećinaca i Smedereva. Smederevska ponuda je odbijena jer je nedostajao traženi sertifikat, pa su posao dobili Sremci – za 3,34 miliona dinara bez PDV-a.  Bolnica je ovu javnu nabavku procenila, inače, na 3,41 miliona dinara.

Jabavka pilećeg mesa procenjena je bila na 3,78 miliona dinara a u konkurenciji su bile iste samostalne zanatsko trgovinske radnje. Ponuda iz Smedereva je neprihvatljiva jer je bila skuplja od procenjenog iznosa novca, a za 3,76 miliona dinara bez PDV-a prihvaćena je ponuda radnje iz Srema.
MarketingNajnovije vesti