• Božić: Čekamo izveštaje Vodovoda i Zavoda za javno zdravlje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Pančevo, 18. avgust – Slučaj nekoliko vrtića gradske predškolske ustanove „Dečja radost”, koje je posle letnje pauze sanitarna inspekcija zatvorila zbog neispravnosti vode za piće, od kojih su tri vrtića posle ispiranja instalacija u objektima proradila, otvorilo je pitanje odgovornosti uprave predškolske ustanove.

    „U ovom trenutku ništa ne mogu da kažem. Izveštaje od inspekcije i „Dečje radosti” smo dobili. Očekujemo tražene izveštaje od JKP „Vodovod i kanalizacija” i Zavoda za javno zdravlje. Kada dobijemo sve izveštaje, utvrdićemo šta se sa vrtićima dogodilo” – izjavila je članica Gradskog veća Tatjana Božić, u čijoj nadležnosti su i predškolske ustanove.

    Početkom avgusta rad vrtića „Leptirić”, Kolibri” i Bambi” zabranila je sanitarna inspekcija. Posle ispiranja instalacija hlorom, tri uzastopne analize u tri dana Zavoda za javno zdravlje potvrdile su ispravnost vode u ovim vrtićima. Ista procedura provere u toku je i posle ispiranja instalacija u vrtiću Ljiljan”, gde je problem sa vodom uočen nešto kasnije.

    Slučaj nekoliko vrtića gradske predškolske ustanove „Dečja radost”, koje je posle letnje pauze sanitarna inspekcija zatvorila zbog neispravnosti vode za piće, od kojih su tri vrtića posle ispiranja instalacija u objektima proradila, otvorilo je pitanje odgovornosti uprave predškolske ustanove.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]