Ruje
Društvo

Čardak: „U bojama ruja” uživalo oko 2.000 ljudi, a najviše osnovaca

Izvor: 
013info Ned, 02/10/2022 - 06:50Planinarsko društvo “Jelenak” iz Pančeva u subotu je još jednom više nego uspešno priredillo sada već nadaleko prepoznatljivu i masovno posećenu ekološku manifestaciju „U bojama ruja”.

          Ovog puta je Školsko-rekreativnom centru „Čardak”, smeštenom u jednom od najlepših delova Deliblatske peščare – šetalo, uživalo, igralo se i pre svega zdravo disalo oko 2.000 ljudi iz Pančeva i drugih mesta, među kojima je najviše bilo dece.

          Tako je na prilazima centralnom prostoru bilo je parkirano preko trideset autobusa, koji su prevozili uglavnom učenike pančevačkih osnovnih škola. Svojevrsni rekorderi bili su mališani iz omoljićke OŠ „Dositej Obradović”, kojih je bilo više od 500. Mnogi od njih učestvovali su u veoma zanimljivim i kreativnim igricama upriličenim na glavnom terenu, ali i na punktovima duž nekih od sedam staza.

          Nakon šetnji i pomenutih nadmetanja svi su mogli da se okrepe uz neizbežni pasulj ili jednostavno uživajući u opuštanju na livadi po izuzetno prijatnom danu uz zvuke pančevačkih muzičkih legendi Tođe I Mizgeta.

 

 
MarketingNajnovije vesti