• ČETVRTI DAN PROTESTA U PANČEVU: Čovek koji je želeo nešto da kaže protestantima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U nedelju je četvrti put zaredom održana pančevačka šetnja „Protiv diktature“.  Protestanti su se skupljali oko sat vremena na platou ispred Gradske uprave. I taman se skupilo njih sedamdesetak, kada je ušetao čovek koji je na sebi imao zastavu sa imenom Aleksandra Vućića i zastavu Srbije, uzvikujući ime Aleksandra Vučića i parole o Srbiji. Isti čovek je dobacivao i na predizbornom skupu Saše Jankovića u Pančevu. Njegovo izlaganje je potrajalo sedam – osam minuta, a protestanti su to s osmehom prihvatili. U jednom trenutku je čak dobio i aplauz, ali neposredno pre nego što je formirana kolona jedan mladić mu je prišao i strgao zastave. Odmah zatim su mu vraćene, a on je nastavio da negoduje. Malobrojna povorka je posle toga krenula u šetnju.

    Četvrta šetnja je bila najkraća do sada. Išlo se Ulicom Radomira Putnika, Karađorđevom, Zmaj Jovinom i kroz park do mesta polaska. Na uglu Radomira Putnika i Karađorđeve jedan stariji prolaznik je dobacio šetačima da ne bi trebalo da smetaju saobraćaju, nakon čega mu je jedan od protestanata uputio nekoliko psovki. Dvadesetak ljudi koji su šetali tada je napustilo povorku. Ostali su u miru priveli šetnju kraju. Ukoliko smo dobro prebrojali na plato ispred Gradske uprave vratilo se njih 49.

     

    U nedelju je četvrti put zaredom održana pančevačka šetnja „Protiv diktature“. Protestanti su se skupljali oko sat vremena na platou ispred Gradske uprave. I taman se skupilo njih sedamdesetak, kada je ušetao čovek koji je na sebi imao zastavu sa imenom Aleksandra Vućića i zastavu Srbije, 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo