Pruga u ravnici Ilustracija. pxhere
Društvo

Dodatni noćni vozovi iz Beograda za Vršac, Pančevo i Novi Sad tokom "Beer festa"

Izvor: 
Tanjug Čet, 18/08/2022 - 16:59Kompanija "Srbija voz" će, tokom održavanja "Beer festa", od 18. do 21. avgusta, uvesti dodatne, noćne polaske vozova za Novi Sad, Pančevo i Vršac.
 
"Srbija Voz je, u saradnji sa organizatorima "Beer festa", obezbedio bezbedan povratak kući za posetioce koji dolaze iz Novog Sada, Pančeva i Vršca, uvođenjem dodatnih noćnih polazaka sa stanice Novi Beograd", rekao je direktor "Srbija voza" Đorđe Prokić.
 
On je precizirao da su polasci u petak i ponedeljak u 2.30 posle ponoći, a u subotu i nedelju u 3.30 za Novi Sad i u 3.50 za Vršac.
 
Prokić je naveo da se "Srbija voz" opredelio za polaske do ta tri grada imajući u vidu kratko vreme putovanja, tako da putnici, uglavnom mladi, mogu za pola sata ili najviše sat vremena da dođu od Vršca do Beograda i da se noću vrate.
 
"Voz će stajati na usputnim stanicama do Novog Sada i u pravcu ka Vršcu i Pančevu. Zato mislimo da će ove linije biti najkorišćenije", rekao je Prokić.
 
On je apelovao na posetioce festivala da se ponanašaju odgovorno i koriste voz kao prevozno sredstvo, navodeći da se karte, osim na blagajni, mogu kupiti pomoću mobilne aplikacije, kao i putem sajta www.srbijavoz.rs.
 
Dodatni noćni vozovi za Novi Sad, Pančevo i Vršac kretaće sledećim voznim redom:
 
Petak, 19. avgust:
 
- 2.30 polazak za Novi Sad, 2.30 polazak za Vršac.
 
Subota, 20. avgust:
 
- 3.30 polazak za Novi Sad, 3.50 polazak za Vršac.
 
Nedelja, 21. avgust:
 
- 3.30 polazak za Novi Sad, 3.50 polazak za Vršac.
 
Ponedeljak, 22. avgust:
 
- 2.30 polazak za Novi Sad, 2.30 polazak za Vršac.
 
 MarketingNajnovije vesti