• Dodela nagrada i izložba radova likovnog konkursa “Pančevo, to je moja veza”

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U četvrtak, 3. juna, Lokani tim Pančevo Unije srednjoškolaca Srbije održao je izložbu radova sa likovnog konkursa „Pančevo-to je moja veza” u Domu omladine na kojoj su i dodeljene nagrade radovima koji su se istakli na konkursu..

    Žiri koji je izabrao tri najbolja rada prethodne nedelje, sastajao se od predsednika i predsednica parlamenata pančevačkih srednjih škola. Takođe, uručene su i nagrade za još tri rada koji su odobrani od strane članica lokalnog tima Pančevo Unije srednjškolaca Srbije.

    Prvo mesto osvojila je Teona Jovanović, drugi je bio Nikola Lav Brcanski, a treća Una Hrnjica.
     
    Nagrade po odluci lokalnog tima nisu bile rangirane, a dobili su ih: Magdalena Pavlović, Nina Pavlović  i Anđela Kovarčik.
     
    Likovni konkurs bio je namenjem svim mladim umetnicima koji su želeli da, na poseban način, prikažu šta najviše vole u ovom gradu, šta to ima posebno mesto u njihovim srcima, i grad iz svoje perspektive.
     
    CIlj projekta je bio da prikaže talenat srednjoškolaca ovog grada kao i okoline, te neguje umetnost medju mladima.
     
     

    U četvrtak, 3. juna, Lokani tim Pančevo Unije srednjoškolaca Srbije održao je izložbu radova sa likovnog konkursa „Pančevo-to je moja veza” u Domu omladine na kojoj su i dodeljene nagrade radovima koji su se istakli na konkursu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Od Stratišta Stazom sećanja

    Ekološki aktivista Radomir Orlović uložio je trud da se trasira i obeleži pešačka staza, koja od memorijalnog kompleksa posvećenom stratištu Jevreja, Srba i Roma, vodi ka Tamišu i selu […]