• Dolovo: Odloženo priključenje na gradski vodovod

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO, 13. jul – Priključivanje Dolova na gradsku vodovodnu mrežu je odloženo za narednu nedelju, kažu u Mesnoj zajednici Dolovo. 

    Iako je najavljeno da će JKP „Vodovod i kanalizacija“ Pančevo u okviru aktivnosti na povezivanju naseljenog mesta Dolovo na javni vodovod grada Pančeva dana 12. i 13. jula vršiti završne radove na potisnoj stanici Dolovo ovi radovi će ipak biti odloženi za sledeću nedelju.  

    Na osnovu saopštenja koje je objavilo JKP „Vodovod i kanalizacija“ priključenje Dolova na gradski vodovod je trebalo da se završi u toku današnjeg dana (13. jula), nakon čega je sledilo ispiranje mreže. Kako nezvanično saznajemo, potrebno je da skupština MZ Dolovo zvanično izglasa odluku o priključenju, nakon čega će radovi biti nastavljeni. 

    S obzirom da su sve aktivnosti odložene, upozorenje da voda nije za piće ne važi. Na vodovodnoj mreži nisu vršene nikakve intervencije, tako da se voda može normalno koristiti.

    Stanovnici Dolova će blagovremeno biti obavešteni o tačno utvrđenom periodu radova. 

     

    PANČEVO, 13. jul – Priključivanje Dolova na gradsku vodovodnu mrežu odloženo za narednu nedelju, kažu u Mesnoj zajednici Dolovo. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]