Saobraćajno-edukativni čas u Apolu

Druženje prvaka sa Pažljivkom

Pančevo, Pon, 06/06/2016 - 15:51
Ivana Predić

Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije i Grad Pančevo – Komitet za bezbednost saobraćaja grada Pančeva organizuju u sredu, 8. juna, u dvorani „Apolo” saobraćajno-obrazovni čas – „Pažljivkova predstava”, za đake prvake grada Pančeva.

Predstava će biti odigrana u dva termina (u 10 i 11.30 sati) i pogledaće je ukupno 280 učenika prvih razreda, i to đaci iz osnovnih škola: „Branko Radičević”, „Jovan Jovanović Zmaj”, „Isidora Sekulić”, „Bratstvo-jedinstvo” i „Dositej Obradović” Omoljica.

Pažljivko će objašnjavati učenicima kako treba da se ponašaju u određenim saobraćajnim situacijama, postavljati im pitanja i pozivati ih na aktivno učešće. Potom će biti prikazan crtani film „Pažljivko”, nakon kojeg će đaci dobiti po primerak ilustrovane knjige „Pažljivkova pravila u saobraćaju”.  

Agencija za bezbednost saobraćaja RS svake školske godine, a posebno na početku i kraju, organizuje saobraćajno-obrazovne časove u gradovima širom Srbije i već petu godinu sprovodi kampanju „Pažljivko”, a ovo je prvi put da se ovakva predstava organizuje u gradu Pančevu.Marketing

Najnovije vesti