XII Međunarodni festival turističkih publikacija „Kofer slova” – Kruševac 2016

Dve nagrade za Turističku organizaciju Pančevo

Pančevo, Sub, 15/10/2016 - 14:06
Mirjana Marić Veličković

Turistička organizacija Pančevo osvojila je dve nagrade na XII Međunarodnom festivalu turističkih publikacija „Kofer slova” – Kruševac 2016 održanom u kruševačkom Narodnom muzeju od 14. do 16. oktobra, čiji je organizator kruševačka Turistička organizacija.

Turistička organizacija Pančevo osvojila je nagradu za najbolju turističku mapu. Reč je o najnovijoj mapi aktivnog turizma koju je Turistička organizacija Pančevo uradila u saradnji sa Aleksandrom Stanojlovićem. Druga nagrada je u kategoriji za najoriginalniju turističku publikaciju dodeljenu za promotivni materijal „Dani Vajferta“, čiji je autor Nemanja Vujić.

Na trodnevnom XII Međunarodnom festivalu turističkih publikacija „Kofer slova” – Kruševac 2016,  predstavilo se pedesetak turističkih organizacija iz zemlje i regiona – Turističke organizacije iz cele Srbije i učesnici iz Republike Srpske, Grčke, Rumunije, Bugarske i Slovenije. Nakon svečanog otvaranja, najuspešnijima su dodeljene nagrade i priznanja, u osam kategorija. Festival je kao i prethodnih godina bio takmičarskog karaktera i organizovan je sa ciljem da se afirmišu i promovišu turističke publikacije, kao i da se istakne njihov značaj u razvoju turizma. 

Ovo je već druga godina za redom kako Turistička organizacija Pančevo osvaja prva mesta za svoje turističke publikacije, a nagrade dolaze kao dokaz uloženog truda i kvaliteta.Marketing

Najnovije vesti