Ema Lebanov Foto: privatna arhiva
Društvo

EKSKLUZIVO: Razgovor s Pančevkom koja je u finalu izbora za Mis Srbije (FOTO)

Pančevo, Pet, 05/10/2018 - 09:59
Aleksandar Stojković


Šesnaestogodišnja Ema Lebanov učesnica je ovogodišnjeg izbora za Mis Srbije. Ema je učenica trećeg razreda Gimnazije „Uoš Predić" u Pančevu. U finalu ovogodišnjeg izbora našla se sa još osamnaest devojaka iz Srbije.

Na takmičenje za Mis Srbije došla si kao prva pratilja Miss Vojvodine? Kakva su iskustva sa tog takmičenja?

S obzirom na to da sam ja neko ko je nov u svetu modelinga ja sam i više nego zadovoljna titulom prve pratilje.Sama činjenica na to da su mi konkurencija bile devojke koje su u tome dosta dugo, a pri tom su i starije i iskusnije ja sam preponosna na svoj uspeh i utisak koji sam ostavila na žiri.

 

Ema Lebanov
Foto. privatna arhiva
ema_lebanov_5.jpg

Sama si se prijavila na izbor za najlepšu devojku Srbije?

Na takmičenje sam se sama prijavila.Samopouzdanje nije izostalo,kao ni podrška najlmilijih. Dala sam svoj maksimum i uspeh je usledio kao nagrada za to.

Bili ste u Grčkoj na pripremama, kako je bilo tamo?

Pripreme u Porto Carasu su bile naporne, ali s obzirom na to za kakav tip takmičenja se spremamo to se i očekivalo od nas.Svako jutro smo ustajali u 6, vredno trenirali, imali predavanja i foto shootinge.

 

Ema Lerbanov
Foto: privatna arhiva
ema_lebanov_4.jpg

 

Šta očekuješ od takmičenja?

Od izbora očekujem,kao i sve takmičarke naravno, što bolji plasman.Svesna sam cinjenice da sam najlmlađa tamo i da je konkurencija jaka, ali se nadam visokom plasmanu naravno.Samim tim što je od cele Srbije nas 19 samo došlo do finala,više je nego očigledno da se svaka nada pobedi. ali lepota je vrlo relativna stvar pa ce o tome odlučiti ljudi koji su u ovom poslu dosta dugo i znaju da prepoznaju te nijanse koje ce presuditi.

Da li bi ti značilo da postaneš MIss ili je bitno samo učešće na izboru?

Još uvek nisam svesna cele situacije i bez obzira na ishod finalne večeri ja cu biti prezadovoljna činjenicom da sam bila deo tima koji saradjuje sa vrhunskim stručnjacima u svetu modelinga,kao i time da sam bas ja došla do samog vrha koji čine najlepše devojke naše zemlje.

 

Ema Lebanov
Foto: privatna arhiva
ema_lebanov_22.jpg

 

Reci nam nešto o sebi.

Učenica sam trećeg razreda Gimnazije “Uroš Predić” u Pančevu i posebno bih želela da se zahvalim direktorki škole i razrednoj na razumevanju i podršci koju su mi pružile tokom ovog takmičenja.U slobodno vreme se trudim da mnogo treniram i ulažem u svoj izgled. što je rezultiralo ovakvim plasmanom.

 

Da Ema postane Lice Color press grupe možete glasati ovde. Kliknite na zvezdicu i dajte glas učenici pančevačke gimnazije.

 

Ema Lebanov
Foto: Zoran Mirčetić
ema-lebanov-f01i3494-683x1024.jpg

 
MarketingNajnovije vesti