Smiljana Anđelović
Društvo

FOTO: Kačarevka je finalistkinja izbora za Miss Srbije 2019!

Izvor: 
Miss Serbia Čet, 26/09/2019 - 11:25
Smiljana Anđelović ima 20 godina, rođena je u Beogradu, živi u Kačarevu a srednju medicinsku školu je završila u Pančevu.

Smiljana trenutno zivi svoj san, sa jos 20 najlepsih devojaka iz Srbije u organizaciji kompanije MISS YU nalazi se na pripremama u Grčkoj gde se priprema za Finalno veče koje će se održati 9 oktobra  u Kombank dvorani u Beogradu kada će Srbija dobiti zvanično najlepšu devojku za 2019 godinu.

Kompanija MISS YU pod vođstvom Vesne de Vinče i Milanke Đorđević već 25 godina izuzetno uspešno organizuje izbor za  Miss Srbije  kao jedini vlasnik licence za Miss World I Miss Universe.

 

Miss Serbia
dsc_8795_1.jpg

 

Smiljana se medju najlepšim devojkama Srbije našla posle polufinalnog takmičenja u Rumi I završnog kastinga u Beogradu. Ovo jo je prvi put da se takmiči za najlepšu devojku Srbije.

Do pre desetak godina to nije izgledalo tako. Naime, Smiljanin otac je viši fudbalski trener sa UEFA licencama koji ima svoju  školu fudbala “ AS Kačarevo”. Smiljana je nekoliko meseci trenirala I igrala fudbal  sa dečacima. Uzor iz tog perioda joj je bio čuveni brazilski fudbaler Ronaldinjo. Ubrzo se njena interesovanja menjaju, pocinju da je zanimaju šminke, modni detalji, moderan balet i engleski jezik.

 

Smiljana
smiljana_-ronaldinjo-cr1a.jpg

 

Završila je školu šminkanja kod Dušana Lazića. Posle ulaska u finale Miss Srbije i dobijanja stipendije za četvorogodišnje studiranje na PMC-Fakultet za projektni menadžment i  IT nastaviće svoje obrazovanje na tom fakultetu. Jedno veliko BRAVO za kompaniju  Miss YU koja je do sad dodelila 366 stipedija tako da su i  ove godine  sve učesnice finalne večeri  dobile stipendije.

Južni banat, Pančevo i Kačarevo sa nestrpljenjem očekuju 9 oktobar i svim srcem će biti uz Smiljanu da se što  bolje plasira i osvoji neku od laskavih titula a sto da ne i onu najvredniju- Miss Srbije za 2019 godinu.

 

Smiljana
71043988_10211506625621361_2427724203865145344_o.jpg

 

Fotografije: Zoran Mirčetić i privatna arhiva
MarketingNajnovije vesti