• Gimnazija „Uroš Predić“ upisuje nove učenike na IT smer

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Gimnazija „Uroš Predić“ u Pančevu i ove godine upisuje nove učenike na smer Informacionih tehnologija. Ovaj smer razlikuje se od ostalih gimnazijskih smerova jer na njemu učenici stiču znanja iz oblasti informacionih tehnologija, ali ne ostaju uskraćeni za opšte gimnazijsko znanje.

    Kako bi upisali ovaj smer, kandidati moraju polagati poseban prijemni ispit. Zainteresovani treba da se prijave za pripreme za prijemni ispit koje organizuje gimnazija, a koje su potpuno besplatne. Kako bi se neko prijavio potrebno je da se javi na [email protected] do 5. aprila 2021. godine. Pripreme počinju 10. aprila, a prvi termin planiran je za upoznavanje smera, predmeta i načina rada.

     

    Gimnazija Uroš Predić u Pančevu i ove godine upisuje nove učenike na smer Informacionih tehnologija. Ovaj smer razlikuje se od ostalih gimnazijskih smerova jer na njemu učenici stiču znanja iz oblasti informacionih tehnologija, ali ne ostaju uskraćeni za opšte gimnazijsko znanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]