• GLOGONJ: Obeležena seoska slava Petrovdan

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Glogonjci su u ponedeljak obeležili seosku slavu Petrovdan, a sve je počelo u jutarnjim satima liturgijom u Hramu Svetih apostola Petra i Pavla, kojoj je prisustvovao i banatski episkop Nikanor.

    Nakon toga je Mesna zajednica priredila svečanu sednicu i, pored ostalog, priredila poklone za najuspešnije maturante Osnovne škole „4. oktobar” – učenik generacije Sonja Trajković, kao i vukovci Natalija Stojčić i Zorana Kitanovski nagrađeni su zlatnicima sa likom Vuka Karadžića, dok su Aleksandra Stojčić i Nemanja Stojanović, kao učenici sa svim peticama, ali bez diplome sa takmičenja, dobili poklone u vidu školske opreme.

    U večernjim satima je na letnjoj sceni Doma kulture priređena dečja predstava „Šta ću biti kad porastem”, nakon čega je nastupio jedan od najpopularnijih domaćih stenda-ap komičara, Neša Bridžis, koji je uveseljavao oko preko sto pedesetoro ljudi.

     

    Glogonjci su u ponedeljak obeležili seosku slavu Petrovdan, a sve je počelo u jutarnjim satima liturgijom u Hramu Svetih apostola Petra i Pavla, kojoj je prisustvovao i banatski episkop Nikanor

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]