• GLOGONJ: Stigle nagrade za učenike sa takmičenja iz znanja nemačkog jezika

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Nakon uspešnog učestvovanja đaka iz Osnovne škole „4.oktobar“ iz Glogonja na takmičenju u recitovanju i prezentaciji dijaloga na nemačkom jeziku, iz udruženja „Maria Theresiopolis“ stigle su i vredne nagrade za plasirane na vodećim mestima: smart-satovi  i trodimenzionalne puzle dvorca Nojšvanštajn, kao i diplome za učesnike. 

    A nagrađeni diplomama su Aleksa Karanfilovski, Branislav Ubović, Dario Boljancu, Lana Trojanović, Aleksandar Spasić, Ognjen Radonjić, Petra Markov, Ilija Krivokuća i Lejla Tomevski.

    Potrebno je napomenuti da je konkurencija bila velika sa 756 đaka iz cele zemlje, a samo takmičenje je veoma lepo organizovano.

    Već nekoliko godina za redom đaci iz Glogonja osvajaju glavna mesta, kao i diplome iz nemačkog jezika.

    Trenutno je u toku priprema za onlajn-takmičenje „Čitanje uz zabavu“ koje podstiče decu da čitaju dečije knjige na navedenom jeziku, kao i da razviju veštinu razumevanja i izražavanja, a raduje to što se ponovo prijavilo više učenika i učenica.

     

     

    Nakon uspešnog učestvovanja đaka iz Osnovne škole 4.oktobar iz Glogonja na takmičenju u recitovanju i prezentaciji dijaloga na nemačkom jeziku, iz udruženja „Maria Theresiopolis“ stigle su i vredne nagrade za plasirane na vodećim mestima: smart-satovi  i trodimenzionalne puzle dvorca Nojšvanštajn, kao i diplome za učesnike. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]