• Gradcom će izgraditi plato u Dolovu – jedina ponuda i najniža cena

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pančevački „Gradcom build“ dobio je posao da izgradi plato „Mite Vukosavljeva“ u Dolovu. Jedini je imao ponudu po javnoj nabavci koju je raspisala mesna zajednica „Mita Vukosavljev“, dakle dolovačka.

    Gradcom je ponudu dostavio, u 10.15, rok je bio do 11.00, a ponuda je otvorena u 11.15 časova – 15. juna.

    Procenjena vrednost radova bila je 3,125 miliona dinara, ponuđena cena bez PDV-a je 3,013 miliona dinara, odnosno sa PDV-om 3,616 miliona dinara.

    Radove na platou Gradcom je ponudio da izvede za 15 kalendarskih dana od uvođenja u posao, a garancija će trajati dve godine od dana primopredaje.

    Ponuda je prihvaćena po metodu „najniža ponuđena cena“.

     

    Pančevački „Gradcom build“ dobio je posao da izgradi plato „Mite Vukosavljeva“ u Dolovu. Jedini je imao ponudu po javnoj nabavci koju je raspisala mesna zajednica „Mita Vukosavljev“  , dakle dolovačka.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]