• Gradska uprava Pančeva kreči, farba i zida

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Kako je na javnoj nabavci Gradske uprave Pančevo građevinsko preduzeće ovdašnje “Still-net” imalo najnižu ponuđenu cenu za farbanje dobilo je i posao. Ova firma ponudila je da Gradsku upravu, farba i kreči, za 950 dinara bez uračunatog PDV-a po norma satu i bila prva na rang listi. Sa PDV-om Still-net će raditi za 1.140 dinara po norma satu.

    Druga ponuda, “Milan – izgradnje” iz Omoljice bila je skuplja, a pritom je nju komisija i odbila, pa je rangirana samo jedna – ponuda Still-neta. I naravno dobila posao.

    Procenjena vrednost farbanja i krečenja, Gradske uprave, je 291 hiljada dinara.

    Posle nabavke za krečenje i farbanje Gradska uprava Pančevo raspsala je i tender za zidarske radove koji su im neophodni. Procenjena vrednost ovog posla je 166,6 hiljada dinara. Poslovi će obuhvatiti rušenje betonskih ploča i podnih keramičkih pločica, te nabavku transport i izradu rampe za invalide, izgradnju temelja za betonski stub, kao i nabavku i postavljanje spoljnih keramičkih pločica.

    Kako je na javnoj nabavci Gradske uprave Pančevo građevinsko preduzeće ovdašnje “Still-net” imalo najnižu ponuđenu cenu za farbanje dobilo je i posao. Ova firma ponudila je da gradsku upravu, farba i kreči, za 950 dinara bez uračunatog PDV-a po norma satu i bila prva na rang listi. Sa PDV-om Still-net će raditi za 1.140 dinara po norma satu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]