• Gradska uprava želi da snimi film „Investirajte u Pančevo“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Gradska uprava Pančeva želi da snimi promotivni video pod nazivom „Invest in Pancevo“ i u tu svrhu, raspisala je javnu nabavku male vrednosti.

    – Za potrebe promocije i prezentovanja Grada Pančeva planirana je izrada kratkog promotivnog filma sa ciljem promocije grada Pančeva u zemlji i inostranstvu, potencijalnim investitorima, privrednicima i delegacijama iz oblasti privrede, poljoprivrede, turizma i zapošljavanja. Promotivni film treba da predstavi grad Pančevo kao grad sa povoljnim poslovnim okruženjem, grad sa industrijskom tradicijom, privrednim potencijalima, potencijalima za investiranje, bogatom kulturnom ponudom, razvijenom mrežom obrazovnih i zdravstvenih ustanova i drugim sadržajima neopdhodnim za kvalitetan život i rad u savremenom društvu. Promotivni film treba da bude urađen u dve verzije – na srpskom i engleskom jeziku, kaže se u tehničkoj dokumentaciji ove javne nabavke.

    Grad je pre nešto manje od godinu dana raspisao javnu nabavku za izradu ovog filma, ali je od nje odustao par dana pre isteka roka za podnošenje ponuda. Tada je procenjena vrednost filma bil 833 333 dinara bez PDV-a.

    Izrada promotivnog filma treba da obuhvati sledeće elemente: izradu idejnog kreativnog rešenja, izradu teksta – narativa, izrada scenarija, snimanje originalnih kadrova koji će ilustrovati tražene podatke, montažu i obradu snimaka (kadrova), snimanje grada iz vazduha, snimanje i obradu tona (za narativ u pozadini tj. off-u), izradu grafike i animacije, kratke pisane tekstove (npr. statistički podaci) i sl.

    Pančevo želi promotivni film koji će trajti 10 minuta, u dve verzije – na srpskom i engleskom jeziku, koji treba da sadrži sledeće elemente:

    – Geografski položaj

    – Saobraćajna infrastruktura (drumski, železnički, vodeni saobraćaj, blizina aerodroma)

    – Poslovna tradicija

    – Stanovništvo

    – Obrazovanje

    – Savremna Gradska uprava (npr. Uslužni centar)

    – Privreda i ključni sektori (sa nosiocima privrednog razvoja – istaknuti privredni subjekti)

    – Poljoprivreda i prehrambena industrija

    – Hemijska industrija

    – Logistički centar

    – Metalski sektor

    – Severna poslovno-industrijska zona

    – Braunfild objekti (Crveni Magacin, Vajfetova pivara)

    – Trgovinski centri (Sokače, Korzo, Aviv park, …)

    – Kultura, sport i rekreacija (Kulturni centar, Apolo, Dom omladine, Narodna bašta, kej, Barutana, Tamiš, Dunav)

    – Festivali (karneval, dani Vajferta, gradske manifestacije…)

    – Poznati Pančevci

    – Hrana (restorani i kafići).

     

    Rok za podnošenje ponuda je 27. Jun u 10 sati, a kriterijum za izbor je najniža ponuđena cena.

    Gradska uprava Pančeva želi da snimi promotivni video pod nazivom „Invest in Pancevo“ i u tu svrhu, raspisala je javnu nabavku male vrednosti.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Ombudsman ipak pokrenuo postupak prema CSR Vršac

    Povodom saopštenja Zaštitnika građana da je zbog slučaja maloletnika koji je ubio 12 jaganjaca u Markovcu pokrenut postupak ocene zakonitosti i pravilnosti rada Centra za socijalni rad Pančevo, […]