• Gradsko veće: Dani Vajferta postali gradska manifestacija

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – Na sednici održanoj 6. maja, Gradsko veće je preporučilo javnim i javno komunalnim preduzećima, kao i Domu zdravlja Pančevo, čiji je osnivač grad, a koji imaju potraživanja od „Apoteke” Pančevo, da  sporazumno regulišu način izmirenja obaveza Apoteke. Preporuka se odnosi na dugovanja zaključno sa 30. aprilom 2016. godine.  Veće preporučuje period mirovanja dugovanja koji bi trebalo da traje do 1. januara 2017. godine, i otpisivanje kamata, a zatim otplatu dugovanja na rate.

    Gradsko veće donelo je i odluku da se „Dani Vajferta” proglase za gradsku manifestaciju, odnosno za  manifestaciju od javnog interesa za grad.

    „Dani Vajferta” su, početkom godine, proglašeni za najbolju novu manifestaciju u Srbiji.

    PANČEVO – Na sednici održanoj 6. maja, Gradsko veće je preporučilo javnim i javno komunalnim preduzećima, kao i Domu zdravlja Pančevo, čiji je osnivač grad, a koji imaju potraživanja od „Apoteke” Pančevo, da  sporazumno regulišu način izmirenja obaveza Apoteke. Preporuka se odnosi na dugovanja zaključno sa 30. aprilom 2016. godine.  Veće preporučuje period mirovanja dugovanja koji bi trebalo da traje do 1. januara 2017. godine, i otpisivanje kamata, a zatim otplatu dugovanja na rate.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Od Stratišta Stazom sećanja

    Ekološki aktivista Radomir Orlović uložio je trud da se trasira i obeleži pešačka staza, koja od memorijalnog kompleksa posvećenom stratištu Jevreja, Srba i Roma, vodi ka Tamišu i selu […]