Društvo

GSP: Linija 108 menja trasu zbog rekonstrukcije železničkih nadvožnjaka na Pančevačkom mostu

Pančevo, Pet, 02/09/2016 - 23:45
Aleksandar StojkovićGSP Beograd je saopštio da zbog rekonstrukcije železničkih nadvožnjaka na Pančevačkom mostu, koje će izvoditi JKP „Železnice Srbije“ (obustavlja se saobraćaj na rampi petlje od Pančeva ka Beogradu i Zrenjaninu) u periodu od subote 03.09. do 10.11.2016. godine, menja se režim rada linija JGP-a, na sledeći način:

U subotu 03.09.2016. godine, od prvih jutarnjih polazaka, – vozila sa linije 108, u smeru ka Omladinskom stadionu, saobraćaće: Pančevački put Severna tangenta Put za Ovču Zrenjaninski put  Pančevački most i dalje redovnom trasom. U suprotnom smeru saobraća redovnom trasom.

Stajališta: – privremeno se ukidaju stajališta, u smeru ka Omladinskom stadionu: – „Progres“, „Janko Lisjak“ i  „Blok Braće Marić “.

– izmešta se stajalište „Politika“, u smeru ka Omladinskom stadionu, na privremenu lokaciju na Severnoj tangententi, posle prelaska raskrsnice sa ul. Pančevački put, oko 40 m (posle pešačkog prelaza).

Vozila sa linije 108 koristiće postojeća stajališta: „Borča raskršće“ i „Branka Momirova“, u smeru ka Omladinskom stadionu.

– uspostavlja se privremena kružna linija 108L, na relaciji /Blok Braće Marić – Hidrotehnika – Blok Braće Marić/. Na liniji će raditi 1 vozilo pogona Karaburma.

Trasa linije: Blok Braće Marić – Pančevački put (u naselju Braće Marić) – Koste Josipovića (raskrsnica Pančevačkog puta i ul. Koste Josipovića) – Pančevački put –  isključenje sa Pančevačkog puta na saobraćajnicu paralelnu Pančevačkom putu u visini raskrsnice Pančevačkog puta i Severne tangente – uključenje na Pančevački put i promena smera u visini stajališta Hidrotehnika. 

Stajališta: – privremeno se uspostavljaju stajališta: – na privremenom terminusu „Blok Braće Marić" (dolazno/polazno stajalište); – u ul. Pančevački put u naselju Braće Marić, u smeru ka Severnoj tangenti, neposredno pre nailaska na raskrsnicu sa ul. Koste Josipovića (15 metara ispred pešačkog prelaza); – u ul. Pančevački put, u smeru ka terminusu „Blok Braće Marić" u visini kućnog broja 4V (na konzoli za stub javne rasvete); – na servisnoj saobraćajnici, u smeru ka Pančevu, po prelasku raskrsnice sa Pančevačkim putem (30 metara od ulaza u farmaceutsku firmu Strong Nature).

Vozila sa linije 108l koristiće postojeća stajališta linije 108.
MarketingNajnovije vesti