Društvo

Izmenjen režim saobraćaja i zatvaranje ulica povodom Karnevala

Pančevo, Uto, 14/06/2016 - 12:20
Mirjana MarićZbog programa na centralnoj bini, koja će ove godine biti postavljena u ulici Kej Radoja Dakića, u produžetku ulice Nikole Tesle/Trg Đorđa Vajferta u Pančevu, biće zatvorena ulica Kej Radoja Dakića od ulice Nikole Tesle do ul. Dr Svetislava Kasapinovića, dana 17.06.2016. god. od 15 časova, i dana, 18.06.2016. god. od 17 časova.

Zbog međunarodne karnevalske povorke, dana 18.06.2016. god., u Pančevu biće zatvorena ulica Vojvode Radomira Putnika, i to:

– od 15 časova zatvara se deo ulice Vojvode Radomira Putnika od ul. Karađorđeve do ul. Vojvode Petra Bojovića, radi postavljanja zaštitnih ograda i tehnike;

– od 18 časova u celoj ulici Vojvode Radomira Putnika, ul. Miloša Trebinjca – od ul. Miloša Obrenovića do ul. Vojvode R. Putnika, ul. Oslobođenja – od kružnog toka do ul. Vojvode R. Putnika.

Zbog kretanja i programa međunarodne karnevalske povorke za saobraćaj će biti zatvorene: ulica kojom se povorka kreće, kao i delovi ulica koje se ukrštaju sa ulicom Vojvode R. Putnika.

Početak međunarodne karnevalske povorke je u 20 časova. Okupljanje karnevalskih grupa i učesnika je od 19 časova u ul. Miloša Trebinjca.

Mole se stanari pomenutih ulica da, ako imaju potrebu da se kreću svojim vozilima u navedeno vreme zatvaranja ulica, vozila izmeste pre zatvaranja ulica. Imajući u vidu da se očekuje veliki broj učesnika i posetilaca, mole se svi koji dolaze svojim vozilima da se parkiraju na mestima predviđenim za parking, van ulica predviđenih za zatvaranje.

Obaveštavamo ugostiteljske objekte koji posluju na teritoriji grada Pančeva da je Gradonačelnik grada Pančeva, u skladu sa Odlukom o radnom vremenu ugostiteljskih, trgovinskih i zanatskih objekata na teritoriji grada Pančeva („Sl. list grada Pančeva“ broj 18/15), doneo Zaključak kojim se ugostiteljskim objektima odobrava produženje radnog vremena u petak i subotu, 17. i 18. juna 2016. godine, do 3.00 časa narednog dana, u okviru gradske manifestacije „Internacionalni karneval Pančevo 2016“. Za sve eventualne nedoumice po ovom pitanju, građani se mogu obratiti Sekretarijatu za privredu i ekonomski razvoj Gradske uprave grada Pančeva, na telefone 013/308-855 i 013/308-868.
MarketingNajnovije vesti