• Jabuka je dobila oko 2,7 km asfaltiranih ulica i preko 1,1 km uređenih pešačkih staza

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    U sklopu projekta javno-privatnog partnerstva, za finansiranje, rekonstrukciju, rehabilitaciju i održavanje putne infrastrukture u zimskom i letnjem periodu, nastavljeni su radovi na teritoriji grada Pančeva, u naseljenom mestu Jabuka. Radove su obišli Maja Vitman, gradska menadžerka i Marko Mladenović, narodni poslanik, navodi se na gradskom sajtu.
     
    Maja Vitman, gradska menadžerka, je tom prilikom izjavila:
     
    – Redovno obilazimo sva naseljena mesta. Danas se nalazimo u Jabuci. Trenutno se izvode radovi na asfaltiranju Osogovske ulice, deo Strumičke i Mašinske ulice. U prethodnom periodu smo asfaltirali ulicu Nikole Tesle, Zmaj Jovinu, Goce Delčeva, Vardarsku i Strumičku. Jabuka je za sad dobila oko 2,7 km asfaltiranih ulica i preko 1,1 km uređenih pešačkih staza. Ono što želim da napomenem, u okviru radova, prilikom izvođenja ulica Goce Delčeva, Vardarske i Zmaj Jovine, takođe smo uradili i uređenje parking mesta. Veoma smo ponosni da ravnomerno ulažemo u sva naseljena mesta. Što se tiče naseljenog mesta Jabuke, ovde ne stajemo sa radovima. Planovi su u toku za narednu godinu. Direktnim finansiranjem od strane budžeta grada Pančeva za nešto više od godinu dana asfaltirali smo 103 ulice, odnosno 48.5 km puteva i uredili preko 3 km pešačkih staza. Danas su takođe radovi krenuli i u Banatskom Novom Selu. Izvode se radovi na asfaltiranju prvog sloja u ulicama 29. novembra, Valerije Dokne i Vašarske. Nakon završenih radova ovde u Jabuci, mehanizacija se seli u Omoljicu. Uporedo sa ovim radovima, ono što nam je ostalo da uradimo jeste Banatska ulica u Omoljici, okretnica autobuskog stajališta u Banatskom Brestovcu. Radovi će se izvoditi i u Kačarevu, gde ćemo asfaltirati dve ulice.
     
    Marko Mladenović, narodni poslanik, rekao je da su meštani Jabuke putem projekta javno-privatnog partnerstva dobili nekoliko asfaltiranih ulica, što će dodatno uticati na poboljšanje kvaliteta uslova za život u ovom naseljenom mestu:
     
    – Gradska uprava grada Pančeva na čelu sa gradonačelnikom, gospodinom Stevanovićem i njegovim timom, ravnomerno ulaže u ceo naš grad, ali i u svih 9 naseljenih mesta. Osim ovog asfaltiranja u Jabuci, gde se trenutno nalazimo, meštane u narednom periodu očekuje još radova na uređenju parka, što će dodatno doprineti lepšem izgledu centra i verujem da će biti još asfaltiranih ulica i uređenih zelenih površina.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]