Društvo

Jutarnje vesti

Pančevo, Uto, 02/08/2016 - 07:11
Jelena Katana

PANČEVO - Danas je utorak, 2. avgust. U Pančevu će biti oblačno, sa slabom kišom. Najniža dnevna temperatura 16, najviša dnevna 27 stepeni. Vetar će biti brzine 4.7 m/s, umeren i pojačan severozapadni. Količina padavina 3.2 mm. 

Trenutno je oblačno, sa temperaturom od 18 stepeni. Vlažnost je 95%, a pritisak1015.90 mb. 

U pančevačkom porodilištu juče je rođeno šest beba, dve devojčice i četiri dečaka.

Služba hitne medicinske pomoći našeg grada noćas je imala povećan broj transporta. Za pomoć u ambulanti javilo se 30 pacijenata, a lekarske ekipe su obavile 8 kućnih poseta. Transportne ekipe su izvršile 6 transporta do Beograda, 1 transport za Starčevo, i 1 transport do Dolova. Nije se dogodila nijedna saobraćajna nesreća u kojoj bi bila potrebna intervencija Hitne pomoći. 

Danas će biti priređena centralna proslava Ilindena u Kačarevu. U 10:30h biće održana svečana sednica Nacionalnog saveta makedonske nacionalne zajednice u Regionalnoj kancelariji saveta u Kačarevu, a od 12h do 15h održaće se sportske igre na kačarevačkom jezeru. Od 20h na platou ispred Doma kulture u Kačarevu biće održan Ilindenski koncert, na kojem će učestvovati Nacionalni ansambl „Toše Proeski”, pevačka grupa „Makedonke” Udruženja Makedonijum iz Beograda, duet Selimova i Želčeski i pop pevač Daniel Kajmakovski.Marketing

Najnovije vesti