• Jutarnje vesti

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Danas je četvrtak, 26. novembar. Meteorolozi RHMZ-a kažu da će danas padati susnežica. Najviša dnevna temperatura će biti 3 °C. Sutra će padati sneg.

    Zbog planiranih radova na električnoj mreži, u četvrtak, 26. novembra, bez struje će od 9 do 14 sati biti potrošači u ulicama Stevana Šupljikca od Akpsentija Maksimovića do Oslobođenja i  Oslobođenja od kneza Mihajla Obrenovića do Stevana Šupljikca.

    Bez struje će biti i delovi Bavaništa, Padine, Starčeva, Ivanova, Bele Crkve i Nikolinaca, a raspored možete videti u našem odeljku namenjenom servisnim informacijama.

    Studenti koji su ostvarili pravo na regresirani prevoz za period jul – septembar, mogu od danas podići novac.

    U pančevačkom porodilištu su juće rođene četiri bebe – tri devojčice i jedan dečak.

    Hitna pomoć je noćas imala 38 ambulantnih intervencija, 7 kućnih poseta, 4 transporta u gradu i jedan transport do Beograda uz pratnju lekara.

    Predstava „Crvena: Samoubistvo nacije” govori o položaju žena u Srbiji, mizoginiji, nasilju i demografskoj katastrofi. Igraće se u Kulturnom centru Pančeva večeras od 19.30 sati.

    U Školi crtanja Doma omladine, Svetog Save 10, u okviru programa Likovnost kroz film, održaće se projekcija dokumentarnog filma “Drew:The Man behind the poster”, sa početkom u 20 časova.

    U 19:00 sati u Gradskoj biblioteci Pančevo održaće se promocija knjige pod naslovom: „Kazivanja o Srbima kroz vekove“, od Stevana Nemanje i Svetog Save do danas.

     

     

       

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Od Stratišta Stazom sećanja

    Ekološki aktivista Radomir Orlović uložio je trud da se trasira i obeleži pešačka staza, koja od memorijalnog kompleksa posvećenom stratištu Jevreja, Srba i Roma, vodi ka Tamišu i selu […]

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]

    Odličja za školu iz Pančeva

    Treću godinu zaredom Osnovna škola „Branko Radičević” osvaja Veliku zlatnu plaketu i diplomu za kvalitet svog […]