26. februar 2016.

Jutarnje vesti

Pančevo, Pet, 26/02/2016 - 07:46
Tanja Marin

Kako meteorolozi Hidrometeorološkog zavoda Srbije prognoziraju danas, 26. februara, očekuje nas oblačno vreme, povremeno sa kišom. Krajem dana i u toku noći doći će do prestanka padavina. Duvaće slab i umeren severni i severozapadni vetar. Dnevna temperatura biće bez većeg kolebanja - oko 6°C.

U pančevačkom porodilištu u četvrtak rođeno je šest beba, jedna devojčica i šest dečaka

Dežurna ekipa Hitne medicinske pomoći tokom protekle noći, srećom, nije obavila nijednu intervenciju na javnom mestu, dok je u ambulanti pregledala 29 pacijenata. Deset pacijenata je pregledano u svojim domovima, od čega je šestoro naših najmlađih sugrađana. Kolima ove službe transferovana su četiri pacijenta u gradu i četiri van grada. 

Bez vode će od 10 do 13 sati biti stanovnici ulica Koste Trifkovića i Stevana Hristića, od Ive Andrica do Koste Trifkovića.

Danas u Pančevu Elektrovojvodina neće obavljati radove na elektro mreži, pa neće biti planiranih isključenja struje. U Kačarevu su za danas najavljeni radovi u Vinogradarskoj ulici, čiji stanovnici neće imati električnu energiju od 9 do 13 i 30 časova. 

Kao i svakog petka, Pančevci će i danas imati priliku da uživaju u nizu kulturno-umetničkih dešavanja. Svi ljubitelji ozbiljne, klavirske muzike moći će da uživaju u  koncertu pijanistkinja Kristine Matijašević i Olivere Pantelić, koje će izvoditi kompozicije Debisija, Čajkovskog i Rahmanjinova. Koncert će biti održan u sali Muzičke škole ‚‚Jovan Bandur" u 18 i 30.

Rambo Amadeus se vraća u Pančevo, ali ovog puta će na sceni Kulturnog centra Pančeva u 20 časova, uz pratnju maestra Ivana Aleksijevića na klaviru, čitati, recitovati, prepričavati i ‚‚priprevavati" najglomaznije tekstove iz svog impozantnog opusaMarketing

Najnovije vesti