Društvo

Jutarnje vesti

Pančevo, Pon, 11/04/2016 - 08:42
Tanja Marin

PANČEVO - U Pančevu danas pre podne oblačno, tokom jutra biće uslova i za slabu kišu, posle podne razvedravanje. Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju i skretanju na jugozapadni. Maksimalna temperatura 16°C. 

Tokom vikenda u našem porodilištu rođeno je 5 beba, tri dečaka i dve devojčice.

Pančevačka služba Hitne medeicinske pomoći u toko prethodne noći obavila je 64 ambulantna pregleda, od čega su šest pacijenata bila deca. Pet puta su preglede obavili u kućama pacijenata, a 4 pacijenta je prevezeno van grada. Nije bilo intervencija na javnom mestu i saobraćajnih nesreća.

Danas će prvi deo martovskih penzija primiti zaposleni penzioneri koji primanja dobijaju na kućne adrese i oni koji ih podižu na šalterima pošta.

Zbog planiranih radova na električnoj mreži bez struje će danas biti:

- od 8 do 10 sati - Kikindska od broja 12 do 18 i zgrade u broju 5 i 7

- od 10:15 do 12 časova - Salon nameštaja ‚‚Simpo", ‚‚Si market", Tržni centar na pijaci ‚‚Kotež 2", Vrtić ‚‚Snežana i sedam patuljaka" i Vojvođanski bulevar od broja 24 do 30

- od 12:15 do 14 časova - Kikindska 9 - 13 i Vojvođanski bulevar 32 i 34

- od 8:30 do 15 časova - celo naselje Devojkački bunar 

Na teniskim ternima Sportskog centra ‚‚Mladost" od danas do kraja nedelje će biti održan 27. Međunarodni ‚‚Pecin memorijal", turnir druge kategorije iz kalendara Evropske teniske federacije za teniserke i tenisere uzrasta do 16 godina.

Danas u 12 časova u holu Gradske uprave Pančeva počeće organizovana prva šetnja kroz galeriju pod vedrim nebom, projekat koji Narodni muzej Pančeva realizuje u saradnji sa beogradskim Narodnim muzejom, pod nazivom ‚‚Art tura - galerija na otvorenom".

Savremeni plesni performans ‚‚Igra Save Šumanovića – Beračice" biće izveden večeras u Domu Omladine Pančevo u dvorani Apolo s početkom u 19 časova

U Galeriji Bate Mihailovića večeras u 19 časova biće otvorena izložba ‚‚Radovi iz podruma" otvorenog ateljea crtanja i vajanja Ivane Rakidžić Krumes. Izložba će trajati do 24. aprila. 

Pozorišnu monodramu ‚‚Milunka Savić" na sceni Kulturnog centra Pančevo izvešće glumica Vesna Stanković. Predstava počinje u 19 i 30. 

 Marketing

Najnovije vesti