Društvo

Jutarnje vesti, 9. septembar

Pančevo, Pet, 09/09/2016 - 07:27
Jelena Katana

PANČEVO - Danas je petak, 9. septembar. Jutro u Pančevu biće svežije, tokom dana delimično oblačno i toplo, kako navodi RHMZ. Maksimalna temperatura kretaće se od 19˚C do 30˚C. 

U pančevačkom porodilištu juče je bilo 12 novorođenčadi, šest devojčica i šest dečaka.

Dežurna ekipa Službe hitne medicinske pomoći noćas je imala 51 ambulantni pregled (jedanaestoro dece), i jedanaest kućnih poseta. Terenske ekipe izvršile su dva transporta u gradu, i četiri transporta van grada. Na javnom mestu ekipe su jednom intervenisale. 

Zbog planiranih radova na mreži tokom dana ED „Pančevo" isključuje: 

Pančevo

09:00-13:00 – Prosek Novoselјanskog puta preko puta „Kutka". 

Prezentacija Fonda za inovacionu delatnost Republike Srbije biće održana danas, sa početkom u 11 časova, u prostorijama RPK Pančevo, Zmaj Jovina 1a, sala II sprat.

Projekcija „Kratki filmovi Igora Bezinovića 2", 3. PAFF, biće održana danas u 14:30, u dvorani „Apolo". 

Film „Spomenik/Monument" 3. PAFF-a biće prikazan danas u 17 sati, u „Apolu". 

Izložba radova koji su nastali u okviru letnje škole karikature Nikole Dragaša biće večeras sa početkom u 19 sati, u Domu omladine. 

Treći po redu „Pančevo film festival" u petak, 9. septembra, u 19 sati, predstavlja ostvarenje „Rani radovi 2", u „Apolu". 

U okviru 3. PAFF projekcija „AFERIM" zakazana je za petak, 9. septembar, sa početkom u 20:15, u dvorani Kulturnog centra. 

Projekcija "„Ja sam narod", 3. PAFF, biće održana u petak, 9. septembra, u 22 sati, u dvorani Kulturnog centra. 

Projekcije Saturnus" i Final flash" biće prikazane u petak, 9. septembra, u 22 časova, u dvorani Apolo".

U petak, 9. septembra, u sklopu muzičkog programa Pančevo Film Festivala, u kafe-baru Štab Pogon gostovaće beogradski DJ kolektiv Banda Panda. Žurka će trajati od 11 uveče do 2 ujutru.

Beogradski sastav Straight Mickey and the Boyz nastupaće u Letnjoj bašti Doma omladine Pančevo u okviru Pančevo Film festivala, u petak, 9. septembra. Koncert počinje u 23, ulaz je besplatan, a organizovan je i besplatan noćni prevoz ka Beogradu.  

U okviru ponoćne jeze 3. PAFF u petak, 9. septembra, u 23:58 biće prikazana projekcija „Atroz", u dvorani „Apolo".Marketing

Najnovije vesti