jutarnja
Društvo

Jutarnje vesti - saobraćajna nesreća sa tragičnim ishodom

Pančevo, Sre, 10/02/2016 - 23:47
Mirjana MarićPANČEVO - Danas je četvrtak, 11. februar. U Pančevu se očekuje pretežno sunčano vreme. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 1 do 3, najviša dnevna od 12 do 14 stepeni. Tokom noći naoblačenje sa kišom.

U pančevačkom porodilištu juče su rođene tri bebe (jedan dečak i dve devojčice).

Službe hitne medicinske pomoći sinoć je ima tešku noć. U saobraćajnom udesu koji se dogodio kod Rafinerije jedno lice je izgubilo život. Izvršeno je 28 ambulantna pregleda i osam kućnih poseta. Zabeležen je jedan transport do Beograda.

Zbog planiranih radova na električnoj mreži, u Pančevu će 11. februara bez struje biti:

- Deo vikend naselja „Naritak” uz prugu ka Banatskom Novom Selu, u periodu od 9:00 do 13:30h. 

U okviru programa Likovnost kroz film Škole crtanja u Domu omladine Pančevo, u 19h biće prikazan dokumentarni flim „Cave of Forgotten Dreams”, čiju režiju potpisuje Verner Herzog, a film se bavi najstarijim likovnim predstavama koje su pronađene u pećinama severne Francuske.

U foajeu Kulturnog centra Pančeva u 13h biće otvorena izložba fotografija i panoa ove ustanove kulture iz perioda šezdestih i sedamdesetih godina koja će trajati do 29. februara.

U dvorani „Apolo” Doma omladine održaće se proslava 10 godina rada Udruženja „Na pola puta”. Ovo udruženje se bavi poboljšanjem kvaliteta života osoba sa intelektualnim teškoćama. Osnovna usluga koju Udruženje pruža je stanovanje uz podršku za osobe sa intelektualnim teškoćama iz primarnih porodica. Pored usluge stanovanja Udruženje organizuje niz aktivnosti namenjenih ovoj populaciji. Ulaz je slobodan.

U 19h u Kulturnom centru Pančeva biće predstavljen novi, treći broj „Elemenata“.
MarketingNajnovije vesti