Društvo

JUTARNJE VESTI: Saobraćajni udes, povređene dve osobe

Pančevo, Uto, 04/10/2016 - 07:17
Jelena Katana

PANČEVO – Danas je utorak, 4. oktobar. U Pančevu i okolini jutro promenljivo oblačno, u toku dana povremeni pljuskovi. Minimalna dnevna temperatura 10˚C, maksimalna dnevna 19˚C. 

Tokom jučerašnjeg dana u pančevačkoj bolnici rođene su dve devojčice i tri dečaka.

Noćas je u Službi hitne medicinske pomoći bilo relativno mirno. Lekari su obavili 38 ambulantnih pregleda (šestoro dece) i dvanaest kućnih poseta. Na području grada izvršeno je šest transporta, a van grada tri transporta. Na Jabučkom putu, dogodio se saobraćajni udes u kojem su povređene dve osobe koje su transportovane u bolnicu. Na javnom mestu izvršena je jedna intervencija. 

Tokom dana se zbog PLANIRANIH radova na el. mreži isklјučuju:

Pančevo

09:00-13:00 – Na Novoselјanskom putu prosek kod Belog Narcisa, i deo ka Pelisterskoj.

Kačarevo

08:00-16:00 – Povremena isklјučenja  Orezivanje granja u mestu. 

Danas u 11.00 h u holu Gradske uprave grada Pančeva biće otvorena izložba radova pančevačkih osnovaca na temu „Životinje su naši prijatelji“, a sve u cilju obeležavanja Svetskog dana zaštite životinja.

U okviru obeležavanja Dečje nedelje u Pančevu, danas, u dvorani Apolu od 12 h biće predstavljen priručnik „Digitalno nasilje – prevencija i reagovanje“. 

Književno veče, čiji će gost biti Gradimir Stojković, biće održano danas, u 18 časova, u Biblioteci grada Pančeva. 

Proslava Svetskog dana životinja biće održana u Pančevu, 4.oktobra 2016. godine, kada će biti otvorena i izložba „20 godina u 20 fotografija – zaštita životinja u Pančevu" u dvorani Apolo od 19h. Marketing

Najnovije vesti