• Jutarnje vesti za petak, 17. februar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Danas je petak, 17. februar. U Pančevu jutro hladno sa slabim mrazem i maglom koja će se mestimično zadržati duže tokom dana. U ostalom delu pretežno sunčano, a uveče i tokom noći naoblačenje. Vetar slab, jugozapadni, uveče i u toku noći u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura -2°C, najviša dnevna 8°C.

    U pančevačkom porodilištu su tokom prethodna dva dana rođena četiri dečaka i pet devojčica.

    U toku noći, lekari pančevačke Službe hitne medicinske pomoći obavili su 13 kućnih poseta, dok je 48 pacijenata pomoć potražilo u ambulanti ove službe. Izvršena su četiri transporta van grada. Nije bilo intervencija na javnom mestu, niti saobraćajnih nezgoda.

    Zbog radova na vodovodnoj mreži od 9h do završetka radova bez vode će ostati stanovnici ulice Dimitrija Tucovića od Moše Pijade do Knićaninove, Marka Kulića, Hajduk Veljkova i deo Moše Pijade.

    Violinista Ivan Ćirković i klaviristkinja Katarina Hadži Antić Tatić održaće koncert od 18.30 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur”. 

    Drugi po redu „Moonwalk Festival“ biće održan u petak 17. i u subotu 18. februara u Dvorani Apolo.

    Ovog petka, DJ kolektiv VHS Sex Tapes pravi žurku u pančevačkom kafe-baru „Štab Pogon”.

     

    Danas je petak, 17. februar. U Pančevu jutro hladno sa slabim mrazem i maglom koja će se mestimično zadržati duže tokom dana.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo